Onze 4 Gîtes

Domaine Le Gabachou heeft een keuze van vier mooie confortabele vakantiehuizen. De gîtes, La maison d’Olives, Le Tournesol, Le Gabachou en L’Atelier, bieden rust en kalmte, gekoppeld aan alle confort dat je verwacht in een huis, weg van thuis. Onze gasten zijn natuurlijk welkom in de 3 are tuin met zwembad.

La Maison d’Olives

PERSONEN 5 | 2 SLAPPKAMERS
1 BADKAMER | 126m2

Een ruime 2 slaapkamer huis met een verdiep. Plafonds met balken, een spiraaltrap en 2 extra grote slaapkamers. De 2e kamer heeft een dubbel bed en een enkel bed voor meer flexibiliteit. De badkamer met douche is onlangs gemoderniseerd. Om het gelijkvloers is er een confortabel groot salon en een keuken/living ruimte. Er is genoeg plaats om dingen weg te bergen in de vele kleerkasten, dressing en schuiven.

Meer weten >

Le Tournesol

PERSONEN 2 tot 3 | 1 SLAPPKAMER
1 BADKAMER | 75m2

Dit is een gelijkvloerse, 1 slaapkamer huis. Het verdiep is niet gebruikt en ook niet toegankelijk. Licht en luchtig, geschilderd in mooie zonnekleuren zoals zijn naam doet vermoeden. Het heeft een mooi open living ruimte, een volledig ge-equipeerde keuken, een ruime slaapkamer en een onlangs gemoderniseerde badkamer met douche. In het salon staat een uitklappende zetel die als bed kan dienen voor een derde volwassene of kind. Er is voldoende wegbergruimte in de slaapkamer.

Meer weten >

Le Gabachou

PERSONEN 5 | 3 SLAPPKAMERS
2 BADKAMER | 130m2

Dit is ons 3 slaapkamer huis, met een eigen badkamer, een ruime 2e slaapkamer met 2 persoonsbed en een 1 persoonsbed in de 3e kamer. Op de overloop is een extra wc. De 2e badkamer mer douche en wc bevindt zich op het gelijkvloers. Een gezellig salon en een enorm grote keuken dat volledig ingericht is. In alle slaapkamers heeft men kleerkasten.

Meer weten >

L’Atelier

PERSONEN 2 | 1 SLAPPKAMER
1 BADKAMER | 65m2

Dit is een 1 slaapkamer huis dat in 2012 werd gebouwd. Het is onze kleinste gîte maar heeft toch een gevoel van ruimte. De eigen geplavuisde binnekoer scheidt deze gîte van het grote gebouw. Het is er heerlijk vertoeven in de schaduw van de Catalpa boom.

Meer weten >